Národné kuchyne▼
Viac▼
ZDRAVÉ KOLÁČIKY
Raw jablková roláda
Raw datlovo-kokosové tyčinky
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené údené bravčové koleno
PALACINKY
Palacinky s jablkami
KURACIE MÄSO
Palacinky s pečeňovou paštétou
Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Dusené paprikové zemiaky
Kuracie rolky plnené špenátom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekané zemiaky s lečom
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
Mäso s mrkvovo-petržlenovou omáčkou
Špaldovo vaječné fit palacinky
Pečené zeleninové guľôčky
SLANÉ CHUŤOVKY
Veľkonočné praclíky
Vanilková Panna Cotta
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerovo mrkvový šalát so syrom
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť