Národné kuchyne▼
Viac▼
RIZOTO
Hlivové rizoto
CESTOVINY
Špagety all'Amatriciana
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
SUCHÉ PEČIVO
Vianočné vínové venčeky
TEĽACIE MÄSO
Teľacie kocky na bielom víne
Špargľové rizoto
Hubové rizoto s kuriatkami
SLANÉ CHUŤOVKY
Tekvicové sufflé
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Perkelt z hlivy ustricovej
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
Holandská omáčka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Dusené hovädzie na hubách
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Dusené paprikové zemiaky
Strapačky s kyslou kapustou
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť