Národné kuchyne▼
Viac▼
SUCHÉ PEČIVO
Sladké vínové koláčiky
BRAVČOVÉ MÄSO
Marinované bravčové mäso na rukole
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Zubáč na provensálsky spôsob
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Cibuľová polievka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
Fašírka s vajcom
Dusené paprikové zemiaky
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
Mliečna zemiaková polievka pre deti
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť