Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie mleté mäso so zemiakovo syrovou kašou
Hovädzie pliecko s batátovým pyré
Hovädzie stehno na červenom víne
PRÍVARKY A OMÁČKY
Omáčka z vareného hovädzieho mäsa
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Pečené sladké zemiaky
Kuracie rezne v tymiánovom cestíčku
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pstruh s tymiánom
SLANÉ CHUŤOVKY
Tofu závin so syrom
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Restovaná králičia pečeň
DIVINA
Plnená prepelica v slaninkovom obale
Zapekané cestoviny
Zemiakové halušky - strapačky
Dusené hovädzie na hubách
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Mäkké medovníčky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
Kuracie prsia v syrovej omáčke
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
SLADKÉ JEDLÁ
Osie hniezda
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť