Národné kuchyne▼
Viac▼
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s kurkumou
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie kocky v smotanovej omáčke s mrkvou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol s tvarohom
Lusková smotanová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kuracie srdcia na smotane
Pikantná gratinovaná tekvica
KURACIE MÄSO
Kuracie steaky s nivovou omáčkou
CESTOVINY
Lasagne s jemným bešamelom
Gnocchi so syrom Pecorino
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Aljašská treska s karí omáčkou
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové stehno s ustricovou omáčkou
SUCHÉ PEČIVO
Medové srdiečka
Kolieska s orechovým snehom
Orechové kolieska
Krehké linecké pečivo
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Makové kolieska
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Kuracie rolky plnené špenátom
Mäsové guľky s knedľou a omáčkou
Zapečené kuracie prsia s kyslou kapustou
Smotanová Hokkaido polievka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť