Národné kuchyne▼
Viac▼
TORTY
Karamelová torta
KOLÁČE
Penový jablkový koláč
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Špaldové langoše
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové plnené chlebíčky
Špenátovo bryndzové chuťovky
Bryndzové krúpy so špargľou
NÁTIERKY
Bryndzová nátierka
RYBACIE ŠALÁTY
Rybací šalát z kyslých rýb
Chalupárske langoše
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Pórový šalát s jablkami
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Dusené hovädzie na hubách
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Mäkké medovníčky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Vyprážaná bedľa v cestíčku
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
SLADKÉ JEDLÁ
Osie hniezda
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť