Národné kuchyne▼
Viac▼
JAHŇACIE MÄSO
Pečené jahňacie stehno s rozmarínom a cesnakom
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Batátové hranolky
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdľa plnená tekvicou a balkánskym syrom
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Šampiňóny plnené kačacou pečienkou
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie pliecko s batátovým pyré
SLANÉ CHUŤOVKY
Tekvicové krekry
Rozmarínové mandľové krekry
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Batáty s cícerom a jogurtovo-uhorkovým dresingom
BRAVČOVÉ MÄSO
Pastiersky koláč
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Actifry Grilované pstruhy s rozmarínom
Grilované kuracie stehná v pivnej marináde
Zemiakové halušky - strapačky
Dusené hovädzie na hubách
Fašírka s vajcom
Dusené paprikové zemiaky
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť