Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové medailónky v zeleninovej omáčke
Dada 60 min. stredná
Zobraziť recept
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius zapečený s hermelínom
Zuzka 35 min. nízka
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Dusené paprikové zemiaky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustovo-mrkvový šalát
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Mäso s mrkvovo-petržlenovou omáčkou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Demikát so zemiakmi
Zelerovo mrkvový šalát so syrom
CESTOVINY
Špagety Aglio e Olio
Tuniakové cestoviny
SLANÉ CHUŤOVKY
Špenátové gulôčky s morčacím mäsom
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť