Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
MORČACIE MÄSO
Morčacie soté s pórom
Michal 40 min. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Rýchla hrachová polievka
Michal 20 min. nízka
Dusená hliva s kuracinou
Dada 60 min. stredná
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
Pečená bravčová roláda
Oškvarkové slimáčiky
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Vajíčková polievka s mrkvou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť