Národné kuchyne▼
Viac▼
TEĽACIE MÄSO
Teľací guláš so zemiakmi
Dada 1 h. 40 min. stredná
Zobraziť recept
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Michal 3 h. vysoká
RIZOTO
Šafránové rizoto
Michal 40 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Cibuľová polievka
Michal 2 h. 30 min. nízka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Dusené hovädzie na hubách
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
ZÁKUSKY
Oblíž prst
Nepečený krémeš
Polievka z veľkej strakatej fazule
Mliečna zemiaková polievka pre deti
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť