Národné kuchyne▼
Viac▼
SUCHÉ PEČIVO
Vínové koláčiky
Michal 60 min. stredná
Zobraziť recept
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. stredná
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie mleté mäso so zemiakovo syrovou kašou
Dada 1 h. 30 min. stredná
SIRUPY A ČAJE
Zimný punč z bieleho vína
Dada 15 min. stredná
RIZOTO
Mrkvové rizoto
Michal 50 min. stredná
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
Pečená bravčová roláda
Oškvarkové slimáčiky
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Vajíčková polievka s mrkvou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť