Národné kuchyne▼
Viac▼
CESTOVINY
Tuniakové cestoviny
Michal 30 min. nízka
Zobraziť recept
RYBACIE ŠALÁTY
Cvikla s tuniakom
Michal 45 min. nízka
Ľadový šalát s tuniakom
Dada 10 min. nízka
Tuniakovo-jablkový šalát
Zuzka 15 min. nízka
NÁTIERKY
Tuniaková nátierka
Dada — nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Tuniakové slimáky z lístkového cesta
Zuzka 30 min. nízka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
Polievka z veľkej strakatej fazule
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
SUCHÉ PEČIVO
Mäkké medovníčky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť