Národné kuchyne▼
Viac▼
SUCHÉ PEČIVO
Vianočné medovníky
Vilma 1 h. 40 min. nízka
Zobraziť recept
ŠTRÚDLE
Ťahaná Tvarohová štrúdľa
Vilma 1 h. 30 min. vysoká
Ťahaná Makovo - Višňová štrúdľa
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
Polievka z veľkej strakatej fazule
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
Mäkké medovníčky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť