Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
Jurgason 1 h. 40 min. stredná
Zobraziť recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Vaječná zeleninová tlačenka
Dada — stredná
Šunková roláda
Plnená bageta s bryndzou
Bravčové hamburgery
Zuzka 30 min. stredná
Nakladaný hermelín
Zuzka 20 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
ZÁKUSKY
Rumový orechovo-kakaový rez
Syrová roláda
SUCHÉ PEČIVO
Žĺtkové rezy
Kávový zákusok
Krémový orechový zákusok
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
RYŽOVÉ PRÍLOHY
Smotanová ryža
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť