Národné kuchyne▼
Viac▼
ZAVÁRANINY
Domáce sušené paradajky s bazalkou a cesnakom
Dada — nízka
Zobraziť recept
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Pečená prílohová kapusta
Dada 50 min. stredná
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Coleslaw z červenej kapusty
Dada 60 min. stredná
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
Kapustový šalát s čedarom
Dada 30 min. stredná
Dusená červená kapusta s jablkami
Dada 40 min. stredná
JAHŇACIE MÄSO
Dusené jahňacie pliecko
Michal 4 h. 10 min. stredná
Hlávkový šalát s rakytníkovým olejom
Dada 10 min. stredná
Špenátový šalát s cestovinou a mozzarellou
Dada 25 min. stredná
Kapustový šalát Coleslaw
Dada — stredná
Pečená cvikla s cesnakom
Dada 1 h. 30 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Provensálska paradajková polievka s olivami
Dada 40 min. nízka
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie prsia s brusnicovou omáčkou
Michal 30 min. stredná
Šalát Oakland
Michal 35 min. nízka
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Špargľa s balzamiko - maslovou omáčkou
Zuzka 20 min. nízka
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
SUCHÉ PEČIVO
Orechové štangle
Medové srdiečka
Kolieska s orechovým snehom
Grilážky
CUKROVINKY
Kokosový kmeň
SLANÉ CHUŤOVKY
Oškvarkové slimáčiky
Londýnske štangličky
Makové kolieska
Punčové srdiečka
Burizónové karamelové guľôčky
Kardamónový indický keks
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť