Národné kuchyne▼
Viac▼
ROLÁDY
Veľkonočná roláda
Zuzka 45 min. stredná
Zobraziť recept
Žirafia roláda
SLANÉ CHUŤOVKY
Orechovo oškvarkové pagáčiky
Michal 1 h. 30 min. stredná
SUCHÉ PEČIVO
Čajové pečivo
Danuška 50 min. nízka
Vianočné medovníky
Vilma 1 h. 40 min. nízka
Vianočné čokoládové tortičky
Danuška 45 min. nízka
Kokosky
Danuška 60 min. nízka
ŠTRÚDLE
Ťahaná Tvarohová štrúdľa
Vilma 1 h. 30 min. vysoká
Ťahaná Makovo - Višňová štrúdľa
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Dusené paprikové zemiaky
Hovädzí guláš so zemiakmi
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
Mäkké medovníčky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
SLADKÉ JEDLÁ
Osie hniezda
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť