Národné kuchyne▼
Viac▼
MORČACIE MÄSO
Pečené morčacie na kyslej kapuste so zemiakmi
Dada 2 h. stredná
Zobraziť recept
Morčacie stehná na cibuli
Dada 1 h. 40 min. nízka
Morčacie soté s pórom
Michal 40 min. nízka
Rizoto z morčacích stehien
Marinované pečené morčacie stehná
Dada — nízka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
ZÁKUSKY
Oblíž prst
Nepečený krémeš
Polievka z veľkej strakatej fazule
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť