Národné kuchyne▼
Viac▼
MÄSOVÉ POLIEVKY
Klasická kuracia polievka
Dada 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
KURACIE MÄSO
Kurkumové kurča
Dada 1 h. 40 min. stredná
Paprikové pečené kurča s hranolkami
Dada — stredná
Maslové pečené kurča
Kurča na zeleninovej plnke s cícerom
Pečené cesnakové kurča
Dada 2 h. nízka
Kuracia roláda s pečivovou plnkou
Jurgason 2 h. nízka
Zázvorovo-medové kurča na hruškách
Grilované kurča
Dada 1 h. 30 min. nízka
Kuracia roláda s mletým mäsom
Kurča na spôsob sviečkovej
Dusená hliva s kuracinou
Dada 60 min. stredná
Pečené kurča so zemiakmi na kečupe
Pečené kurča s ryžou
Chrumkavé kurča
Dada — nízka
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Dusené paprikové zemiaky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Kapustovo-mrkvový šalát
Špenátový prívarok z čerstvého špenátu
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäso s mrkvovo-petržlenovou omáčkou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Demikát so zemiakmi
Zelerovo mrkvový šalát so syrom
CESTOVINY
Špagety Aglio e Olio
Tuniakové cestoviny
SLANÉ CHUŤOVKY
Špenátové gulôčky s morčacím mäsom
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť