Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Sviečková na smotane
Michal 3 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäso s mrkvovo-petržlenovou omáčkou
Michal 2 h. stredná
DIVINA
Guláš z diviaka s brusnicami
Michal 3 h. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Jednoduchá kuracia polievka
Jurgason 2 h. nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Vianočná šošovicová polievka
Dada 30 min. stredná
Pečené údené bravčové koleno
Dada 1 h. 30 min. nízka
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Jurgason 60 min. stredná
HLAVNÉ JEDLÁ Z MÄSA
Tlačenka
Dada — stredná
Actifry Kuracie špízy
Jurgason 25 min. stredná
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízka
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Jurgason 45 min. stredná
SLANÉ KOLÁČE
Bryndzový koláč
Jurgason 50 min. stredná
Cestoviny zapekané s baklažánom
Kuracie rolky plnené špenátom
Kuracia polievka s ružičkovým kelom a domácimi rezancami
Marinované bravčové steaky so slaninou
Dada 60 min. stredná
Rybacia polievka
Norika 60 min. nízka
Štefánska roláda
Elenka 2 h. stredná
Hovädzí vývar
Michal 2 h. 30 min. nízka
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
SUCHÉ PEČIVO
Orechové štangle
Medové srdiečka
Kolieska s orechovým snehom
Grilážky
CUKROVINKY
Kokosový kmeň
Oškvarkové slimáčiky
Londýnske štangličky
Makové kolieska
Makové lepené kvetinky
Burizónové karamelové guľôčky
Kardamónový indický keks
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť