Národné kuchyne▼
Viac▼
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Šampiňóny plnené kačacou pečienkou
Zuzka 40 min. stredná
Zobraziť recept
Kačacie pečienky na horčici
Dada 35 min. stredná
Kačacie stehná s orechovou plnkou
Dada 1 h. 50 min. stredná
Lokše plnené kačacou pečeňou
Dada — stredná
Plnená kačica
Dada 3 h. stredná
Kačacie pečienky v cibuľovej omáčke
Dada 40 min. stredná
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
ZÁKUSKY
Oblíž prst
Nepečený krémeš
Polievka z veľkej strakatej fazule
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
KOLÁČE
Cuketový sladký chlebíček s chia semienkami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť