Národné kuchyne▼
Viac▼
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzia koložvárska kapusta
Dada 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
Hovädzie stehno na červenom víne
Michal 2 h. stredná
Dusené hovädzie na hubách
Dada 1 h. 40 min. stredná
Španielsky vtáčik v rúre
Michal 1 h. 20 min. nízka
Sviečková na smotane
Michal 3 h. 30 min. stredná
Hovädzie stehno na koreňovej zelenine
Michal 2 h. 20 min. nízka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
Pečená bravčová roláda
Oškvarkové slimáčiky
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Vajíčková polievka s mrkvou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť