Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v diabolskej omáčke
Jurgason 50 min. stredná
Zobraziť recept
TEĽACIE MÄSO
Teľací guláš
Michal 2 h. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mrkvová ostro-kyslá polievka
Michal 30 min. nízka
Tekvicová polievka so smotanou
Michal 40 min. nízka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
Fašírka s vajcom
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
Polievka z veľkej strakatej fazule
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
Mliečna zemiaková polievka pre deti
SUCHÉ PEČIVO
Mäkké medovníčky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť