Národné kuchyne▼
Viac▼
KOLÁČE
Broskyňová bublanina
Dada 40 min. vysoká
Zobraziť recept
SLADKÉ RAŇAJKY
Vanilkové vafle s broskyňovou omáčkou
Dada 60 min. vysoká
PRÍVARKY A OMÁČKY
Broskyňová omáčka s trstinovým cukrom
Dada 40 min. stredná
ZÁKUSKY
Tvarohový zákusok s broskyňami
Michal 1 h. 15 min. stredná
Tvarohový zákusok s broskyňami a snehom
Zuzka 50 min. stredná
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na hubách
BRAVČOVÉ MÄSO
Fašírka s vajcom
Dusené paprikové zemiaky
CESTOVINY
Strapačky s kyslou kapustou
Hovädzí guláš so zemiakmi
Nepečený krémeš
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážaná bedľa v cestíčku
TORTY
Nepečená jablkovo-mascarpone torta
ŠTRÚDLE
Hrušková štrúdľa v lístkovom ceste
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť