RECEPTY

Zapekané gnocchi s lososom

Zapekané gnocchi s lososom

bi-starbi-starbi-starbi-starbi-star

Zemiakové "halušky" zapečené s kúskami lososa a bešamelom.

recept,fotorecept,losos filet,zemiakové gnocchi,Hlavné jedlá z rýb,Talianska kuchyňa

Hlavné jedlá z rýb

Talianska kuchyňa

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Ingrediencie

Ingrediencie

korenie čierne mleté

0

??

kcal

losos filet

120

243

gramov

kcal

maslo

20

147

gramov

kcal

mlieko polotučné 1,5%

200

96

mililitrov

kcal

múka hladká

20

70

gramov

kcal

soľ

0

??

kcal

vaječný bielok

2

34

kusy

kcal

zemiakové gnocchi

250

380

gramov

kcal

 

Recept

1. 

maslo 20 gramov  múka hladká 20 gramov  mlieko polotučné 1,5% 200 mililitrov

Na panvičke si rozpustíme trochu masla a zasypeme lyžičkou hladkej múky. Rozmiešame a postupne za stáleho miešania pridáme mlieko. Po zhustnutí necháme vychladnúť.

Na panvičke si rozpustíme trochu masla a...

2. 

losos filet 120 gramov  soľ  korenie čierne mleté  vaječný bielok 2 kusy

Filet z lososa si nakrájame na menšie kúsky. Pridáme ho do vyhladnutého bešamelu. Ochutíme soľou a korením. Jemne vmiešame sneh z vaječných bielkov.

Filet z lososa si nakrájame na menšie kúsky....

3. 

zemiakové gnocchi 250 gramov

Zmes zapečieme približne 25 min. na 200 stupňoch Celzia so zemiakovými gnocchi (alebo uvarenými cestovinami).

Zmes zapečieme približne 25 min. na 200...

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť