Vyprážané kuracie rezne
Klasické kuracie rezne podávame so zemiakovou kašou, zemiakovým šalátom, ryžou ... alebo len s chlebom a uhorkou.
recept,fotorecept,kuracie prsia,Kuracie mäso
Kuracie mäso
Kategórie
Kuracie mäso ›
Ingrediencie
Ingrediencie
kuracie prsia | 1000 | gramov | |
mlieko polotučné 1,5% | 50 | mililitrov | |
múka hladká | - | ||
olej slnečnicový | - | ||
soľ | - | ||
strúhanka | - | ||
vajce slepačie | 3 | kusy |
Recept
2.
vajce slepačie 3 kusy • mlieko polotučné 1,5% 50 mililitrov • soľ • múka hladká • strúhanka
Vajcia rozšľaháme s mliekom a soľou. Pripravíme si hladkú múku a strúhanku. Kuracie mäso osolíme.
3.
Rezeň obalíme v múke, vajci a strúhanke.
4.
V panvici rozohrejeme olej a rezne vyprážame 10 minút zakryté, odokryjeme, rezne otočíme a vypražíme na druhej strane 10 minút. Po otočení rezňov panvicu už nezakrývame pokrievkou.
Dobrú chuť!