Tvarohové lievance
Sýte chutné lievančeky podávame poliate medom a posypané nasekanými vlašskými orechmi. Nič vám nebráni natrieť si na ne džem :)
recept,fotorecept,tvaroh jemný mäkký,Sladké jedlá,Raňajky
Sladké jedlá
Ingrediencie
Ingrediencie
med | 1 | polievková lyžica | |
med | - | ||
mlieko polotučné 1,5% | 150 | mililitrov | |
múka hladká | 150 | gramov | |
olej repkový | - | ||
orechy vlašské | - | ||
soľ | - | ||
tvaroh jemný mäkký | 250 | gramov | |
vajce slepačie | 2 | kusy |
Recept
1.
vajce slepačie 2 kusy • med 1 polievková lyžica • tvaroh jemný mäkký 250 gramov
Vajíčka vymiešame s medom. Vmiešame tvaroh.
5.
...z oboch strán upečieme.
6.
Horúce lievance vyberáme na papierovú kuchynskú utierku, prikryjeme druhým kúskom utierky a na ňu kladieme ďalšie lievance. Takto pokračujeme do upečenia všetkých lievancov.
Dobrú chuť!