Tuniakový šalát so stopkovým zelerom
Zmes chutí, ktoré sa v šaláte spoja a vytvoria vynikajúcu pochúťku.
recept,fotorecept,jablká,tuniak konzervovaný v rastlinnom oleji,zeler stopkový,Rybacie šaláty,Bezlepkové,Sezónne recepty
Rybacie šaláty
Kategórie
Rybacie šaláty › Bezlepkové › Sezónne recepty › Sezóna - Jablká (zima) › Sezóna - Jablká (jeseň) ›
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa červená | 160 | gramov | |
jablká | 450 | gramov | |
majonéza | 250 | gramov | |
tuniak konzervovaný v rastlinnom oleji | 160 | gramov | |
vajce slepačie | 2 | kusy | |
zeler stopkový | 200 | gramov |
Recept
1.
tuniak konzervovaný v rastlinnom oleji 160 gramov • vajce slepačie 2 kusy
Tuniak z konzervy vysypeme,aj s olejom v ktorom je konzervovaný, do misky. Vajíčka uvaríme a natvrdo, necháme vychladnúť a ošúpeme.
3.
Pridáme a zľahka zamiešame pripravené vajíčka pokrájané nadrobno.
Dobrú chuť!