Tatarská omáčka z kyslej smotany
Ľahká tatárska omáčka je vhodná k vyprážaným jedlám zo zeleniny.
recept,fotorecept,smotana kyslá (14-18% tuku),cibuľa,uhorka sterilizovaná kyslá,Prívarky a omáčky,Bezlepkové
Prívarky a omáčky
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 40 | gramov | |
horčica plnotučná | 1 | polievková lyžica | |
korenie čierne mleté | - | ||
smotana kyslá (14-18% tuku) | 200 | gramov | |
soľ | - | ||
uhorka sterilizovaná kyslá | 40 | gramov |
Recept
1.
cibuľa 40 gramov • uhorka sterilizovaná kyslá 40 gramov • horčica plnotučná 1 polievková lyžica • soľ • korenie čierne mleté
Cibuľu očistíme a najemno nakrájame. Uhorku tiež nadrobno nakrájame alebo ju môžeme postrúhať. Cibuľu a uhorku zmiešame s horčicou, soľou a s korením.
Dobrú chuť!