RECEPTY

Studený cestovinový šalát

Studený cestovinový šalát

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star

Chutný cestovinový šalát s jogurtovým dresingom.

recept,fotorecept,kapusta čínska,uhorka šalátová,paradajky,šunka morčacia,jogurt biely,cestoviny - Fusilli (špirály),Cestoviny

Cestoviny

Kuchtil

Počet porcií

8

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cesnak4strúčiky
cestoviny - Fusilli (špirály)500gramov
cibuľa100gramov
jogurt biely500mililitrov
kapusta čínska250gramov
olej olivový30mililitrov
paradajky250gramov
soľ1.5čajovej lyžičky
syr tvrdý200gramov
uhorka šalátová300gramov
šunka morčacia200gramov

 

Recept

1. Príprava ingrediencií

kapusta čínska 250 gramov  uhorka šalátová 300 gramov  paradajky 250 gramov  cibuľa 100 gramov  olej olivový 30 mililitrov  šunka morčacia 200 gramov

Cibuľu nakrájame na jemno a dáme pražiť na panvicu s olejom. Keď je mierne zhnednutá pridáme na rezance nakrájanú šunku a chvíľu ju s cibuľou opečieme. Odstavíme a necháme vychladnúť. Kapustu nakrájame. Šalátovú uhorku nastrúhame na hrubšie slížiky. Paradajky nakrájame na malé kocky.

Cibuľu nakrájame na jemno a dáme pražiť na...

2. Syr a dresing

syr tvrdý 200 gramov  jogurt biely 500 mililitrov  cesnak 4 strúčiky  soľ 1.5 čajovej lyžičky

Syr nastrúhame na hrubšie.Cesnak očistíme, pretlačíme a pridáme spolu so soľou do jogurtu.

Syr nastrúhame na hrubšie.Cesnak očistíme,...

3. Cestoviny

cestoviny - Fusilli (špirály) 500 gramov

Cestoviny uvaríme v osolenej vode a pod prúdom tečúcej vody ich vychladíme.

Cestoviny uvaríme v osolenej vode a pod prúdom...

4. Miešanie šalátu

Cestoviny dobre scedíme a vložíme ich do hlbšej misy. Pridáme zeleninu a šunku. Všetko spolu ľahko, ale dôkladne zmiešame. Nakoniec vmiešame dresing a syr.

Cestoviny dobre scedíme a vložíme ich do...

5. 

Skladujeme v chlade. Podávame vychladené, nie však veľmi studené.

Skladujeme v chlade. Podávame vychladené, nie...

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť