Špenátové tagliatelle so salámou a hubami
Pestré cestoviny plné rozmanitých chutí.
recept,fotorecept,huby sušené,salám suchý,mrkva,cestoviny - Tagliatelle špenátové,Cestoviny,Bezlaktózové
Cestoviny
Ingrediencie
Ingrediencie
cestoviny - Tagliatelle špenátové | 350 | gramov | |
huby sušené | 50 | gramov | |
korenie čierne mleté | - | ||
mrkva | 250 | gramov | |
olej olivový | 2 | polievkové lyžice | |
pór | 150 | gramov | |
salám suchý | 200 | gramov | |
soľ | 0 | ||
tymián | - | ||
voda | 0 | ||
žerucha | - |
Recept
1.
olej olivový 2 polievkové lyžice • pór 150 gramov • huby sušené 50 gramov • tymián • soľ • korenie čierne mleté • salám suchý 200 gramov • mrkva 250 gramov • voda
Na oleji speníme nadrobno pokrájaný pór. Pridáme sušené huby, ktoré sme predtým namočili do teplej vody, tymián, soľ a čierne korenie. Len čo sa huby trošku opražia, vmiešame na menšie kúsky nakrájanú salámu a mrkvu. Podlejeme troškou vody a dusíme, kým mrkva nezmäkne (cca 15 minút).
2.
cestoviny - Tagliatelle špenátové 350 gramov • voda • soľ • žerucha
Zelené tagliatelle uvaríme podľa návodu na obale, servírujeme ich zaliate omáčkou a ozdobené žeruchou alebo inými bylinkami.
Dobrú chuť!