Špagety Aglio e Olio

Tradičné talianske špagety s cesnakom a olejom. Ochutené sú petržlenovou vňaťkou, soľou a chilli.
recept,fotorecept,cestoviny - Špagety,cesnak,olej olivový,petržlenová vňať,paprička chili čerstvá,Cestoviny,Talianska kuchyňa,Bezlaktózové
Cestoviny
Talianska kuchyňa
Ingrediencie
Ingrediencie
cesnak | 4 22 | strúčiky kcal | |
cestoviny - Špagety | 200 726 | gramov kcal | |
korenie čierne mleté | 0 ?? | kcal | |
olej olivový | 50 440 | mililitrov kcal | |
paprička chili čerstvá | 0 ?? | kcal | |
petržlenová vňať | 0 ?? | kcal | |
soľ | 1 0 | čajová lyžička kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
voda | 1.5 0 | litra kcal |
Recept
1.
cestoviny - Špagety 200 gramov • voda 1.5 litra • soľ 1 čajová lyžička
Špagety dáme variť (podľa návodu) do osolenej vriacej vody približne 5 minút.



4.
Špagety scedíme.

5.
paprička chili čerstvá • korenie čierne mleté • soľ
Po odkapaní špagety vrátime do suchého hrnca a prilejeme olej s cesnakom. Pridáme chilli, čierne korenie a soľ. Opatrne premiešame.


Dobrú chuť!