Sladké zemiaky s parmezánom

Recept na zapečené batáty s bylinkami, olejom a strúhaným syrom. Výborná príloha, ktorej príprava neunaví a rozvonia celú kuchyňu.
recept,fotorecept,syr Parmezán,zemiaky sladké - batáty,Zemiakové prílohy,Bezlepkové
Zemiakové prílohy
Ingrediencie
Ingrediencie
bazalka sušená | 1 13 | čajová lyžička kcal | |
korenie čierne mleté | 0 ?? | kcal | |
olej repkový | 2 270 | polievkové lyžice kcal | |
oregano | 1 14 | čajová lyžička kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
syr Parmezán | 50 196 | gramov kcal | |
zemiaky sladké - batáty | 2 ?? | kusy kcal |
Recept

2.
olej repkový 2 polievkové lyžice • soľ • korenie čierne mleté • oregano 1 čajová lyžička • bazalka sušená 1 čajová lyžička
Hranolčeky ochutíme a obalíme v oleji.

3.
Hranolčeky poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie s malými rozostupmi.

4.
Pečieme 22 min. pri teplote 220°C.


Dobrú chuť!