Šampiňóny s kuracou pečienkou

Podávame s bagetami opečenými na masle.
recept,fotorecept,kuracia pečeň,šampiňóny,Kuracie mäso
Kuracie mäso
Kategórie
Kuracie mäso ›Ingrediencie
Ingrediencie
bageta | 0 ?? | kcal | |
cesnak | 3 17 | strúčiky kcal | |
cibuľa | 250 110 | gramov kcal | |
korenie rasca mletá | ½ 9 | čajovej lyžičky kcal | |
korenie čierne mleté | ½ 9 | čajovej lyžičky kcal | |
kuracia pečeň | 500 600 | gramov kcal | |
maslo | 0 ?? | kcal | |
múka hladká | 1 53 | polievková lyžica kcal | |
olej repkový | 50 450 | mililitrov kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
voda | 50 0 | mililitrov kcal | |
šampiňóny | 400 64 | gramov kcal |
Recept
1.
kuracia pečeň 500 gramov • múka hladká 1 polievková lyžica • korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky • korenie rasca mletá ½ čajovej lyžičky • šampiňóny 400 gramov
Pečienky umyjeme a odstránime hrubšie kanáliky. Ľahko osušíme kuchynskou papierovou utierkou, poprášime múkou, rascou a korením. Premiešame.

2.
cibuľa 250 gramov • olej repkový 50 mililitrov
Cibuľu ošúpeme, nakrájame na kolieska, rozoberieme a osmažíme v hlbokej panvici na oleji.

3.
Pridáme šampiňóny a premiešame.


5.
Nakoniec očistíme cesnak a pretlačíme ho do obsahu panvice. Premiešame a tesne pre podávaním osolíme.

Dobrú chuť!