RECEPTY

Ryžové rezance s bravčovým mäsom a hubami shiitake

Ryžové rezance s bravčovým mäsom a hubami shiitake

bi-star-fillbi-starbi-starbi-starbi-star

Jednoduchý pokrm na japonský spôsob.

recept,fotorecept,ryžové rezance,huby shiitake sušené,bravčové stehno,zázvor koreň,Cestoviny,Bezlepkové,Bezlaktózové

Cestoviny

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové stehno

250

428

gramov

kcal

cesnak

3

17

strúčiky

kcal

cibuľa

100

44

gramov

kcal

huby shiitake sušené

10

??

kusov

kcal

korenie čierne mleté

0

??

kcal

olej slnečnicový

2

270

polievkové lyžice

kcal

ryžové rezance

250

878

gramov

kcal

sójová omáčka

0

??

kcal

zázvor koreň

10

3

gramov

kcal

 

Recept

1. 

ryžové rezance 250 gramov

Rezance vložíme na 7 minút do horúcej vody. Potom ako rezance scedíme, prepláchneme ich studenou vodou.

Rezance vložíme na 7 minút do horúcej vody....

2. 

huby shiitake sušené 10 kusov  olej slnečnicový 2 polievkové lyžice  cibuľa 100 gramov  bravčové stehno 250 gramov  cesnak 3 strúčiky  zázvor koreň 10 gramov  sójová omáčka  korenie čierne mleté

Huby necháme odstáť 8 minút v horúcej vode. Na panvici zohrejeme olej, opražíme cibuľku a mäso nakrájané na rezance. Hneď ako sa mäso zatiahne, pridáme huby, prelisovaný cesnak, nadrobno posekaný ďumbier. Dusíme do zmäknutia mäsa. Ochutíme sójovou omáčkou a korením.

Huby necháme odstáť 8 minút v horúcej vode....

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť