Ryžové rezance s bravčovým mäsom a hubami shiitake

Jednoduchý pokrm na japonský spôsob.
recept,fotorecept,ryžové rezance,huby shiitake sušené,bravčové stehno,zázvor koreň,Cestoviny,Bezlepkové,Bezlaktózové
Cestoviny
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové stehno | 250 428 | gramov kcal | |
cesnak | 3 17 | strúčiky kcal | |
cibuľa | 100 44 | gramov kcal | |
huby shiitake sušené | 10 ?? | kusov kcal | |
korenie čierne mleté | 0 ?? | kcal | |
olej slnečnicový | 2 270 | polievkové lyžice kcal | |
ryžové rezance | 250 878 | gramov kcal | |
sójová omáčka | 0 ?? | kcal | |
zázvor koreň | 10 3 | gramov kcal |
Recept
1.
ryžové rezance 250 gramov
Rezance vložíme na 7 minút do horúcej vody. Potom ako rezance scedíme, prepláchneme ich studenou vodou.

2.
huby shiitake sušené 10 kusov • olej slnečnicový 2 polievkové lyžice • cibuľa 100 gramov • bravčové stehno 250 gramov • cesnak 3 strúčiky • zázvor koreň 10 gramov • sójová omáčka • korenie čierne mleté
Huby necháme odstáť 8 minút v horúcej vode. Na panvici zohrejeme olej, opražíme cibuľku a mäso nakrájané na rezance. Hneď ako sa mäso zatiahne, pridáme huby, prelisovaný cesnak, nadrobno posekaný ďumbier. Dusíme do zmäknutia mäsa. Ochutíme sójovou omáčkou a korením.

Dobrú chuť!