Rybie filé v cesnakovom cestíčku
Ryba v chrumkavom voňavom cestíčku. Podávame so zemiakmi ochutenými maslom a petržlenovou vňaťou.
recept,fotorecept,rybie filé - 100% mäsa,cesnak,Hlavné jedlá z rýb
Hlavné jedlá z rýb
Ingrediencie
Ingrediencie
cesnak | 2 | strúčiky | |
mlieko polotučné 1,5% | 75 | mililitrov | |
múka hladká | 100 | gramov | |
olej repkový | - | ||
petržlenová vňať | 1 | polievková lyžica | |
rybie filé - 100% mäsa | 400 | gramov | |
soľ | - | ||
soľ | ½ | čajovej lyžičky | |
vajce slepačie | 2 | kusy |
Recept
2.
vajce slepačie 2 kusy • mlieko polotučné 1,5% 75 mililitrov • múka hladká 100 gramov • soľ ½ čajovej lyžičky • cesnak 2 strúčiky • petržlenová vňať 1 polievková lyžica
Z vajec, mlieka, múky, soli, očisteného a prelisovaného cesnaku a nasekanej petržlenovej vňate vymiešame cestíčko.
4.
Vysmažíme z každej strany asi 6-8 minút na miernom ohni.
Dobrú chuť!