Rybie filé pod syrovou plnkou

Chutná ľahká večera.
recept,fotorecept,rybie filé - 100% mäsa,syr cottage cheese,syr Ementál,Hlavné jedlá z rýb
Hlavné jedlá z rýb
Kategórie
Hlavné jedlá z rýb ›Ingrediencie
Ingrediencie
korenie čierne mleté | ½ 9 | čajovej lyžičky kcal | |
maslo | 50 367 | gramov kcal | |
mlieko polotučné 1,5% | 50 24 | mililitrov kcal | |
petržlenová vňať | 25 11 | gramov kcal | |
rožok biely | 120 345 | gramov kcal | |
rybie filé - 100% mäsa | 400 340 | gramov kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
soľ | ½ 0 | čajovej lyžičky kcal | |
syr Ementál | 100 384 | gramov kcal | |
syr cottage cheese | 150 227 | gramov kcal | |
vajce slepačie | 3 264 | kusy kcal |
Recept
1.
rybie filé - 100% mäsa 400 gramov • soľ • maslo 50 gramov
Filé necháme rozmraziť, osolíme a poukladáme do pekáča na ktorého dno sme vložili nakrájané maslo.

2.
rožok biely 120 gramov • mlieko polotučné 1,5% 50 mililitrov • vajce slepačie 3 kusy • syr cottage cheese 150 gramov • petržlenová vňať 25 gramov • soľ ½ čajovej lyžičky • korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky
Rožky nakrájame a zalejeme mliekom. Pridáme vajcia, čerstvý syr, nasekanú petržlenovú vňať, soľ a korenie. Premiešame a necháme 10 minút postáť.


4.
Plnku navrstvíme do tvaru kopčekov na filé.

5.
Pekáč uzatvoríme a v rozohriatej rúre pri 200°C pečieme 35-40 minút.

6.
Podľa kopčekov rozkrájame na porcie. Podávame s čerstvou zeleninou, prípadne s varenými zemiakmi.

Dobrú chuť!