Rybacie guľôčky s medvedím cesnakom

Mimoriadne chutné rybie fašírky so zdravým medvedím cesnakom. Podávame so zemiakovou kašou.
recept,fotorecept,rybie filé - 100% mäsa,cesnak medvedí,Hlavné jedlá z rýb,Vegetariánske recepty,Bezlaktózové,Sezónne recepty
Hlavné jedlá z rýb
Kuchtil
Počet porcií
12
Hmotnosť porcie
74 g
Energia porcie
74 kcal
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
stredná
Kategórie
Hlavné jedlá z rýb › Vegetariánske recepty › Bezlaktózové › Sezónne recepty › Sezóna - Medvedí cesnak ›Ingrediencie
Ingrediencie
cesnak medvedí | 60 12 | gramov kcal | |
cibuľa červená | 60 24 | gramov kcal | |
korenie čierne mleté | ½ 9 | čajovej lyžičky kcal | |
rybie filé - 100% mäsa | 600 510 | gramov kcal | |
soľ | 1 0 | čajová lyžička kcal | |
strúhanka | 40 150 | gramov kcal | |
vajce slepačie | 2 176 | kusy kcal |
Recept

2.
...a pokrájame na drobné kúsky.

3.
Mäso vkladáme do misy tak, že ho jemne medzi prstami drvíme a kontrolujeme prípadné kostičky, ktoré by sa mohli vo filé nachádzať (zvlášť je to potrebné, ak budeme jedlo podávať malým deťom).

4.
cibuľa červená 60 gramov • soľ 1 čajová lyžička • korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky
Pridáme ošúpanú, nadrobno nakrájanú cibuľu, soľ a korenie.




8.
Zo zmesi tvoríme guľôčky a ukladáme ich na plech vyložený papierom na pečenie.

9.
Pečieme 25 min. pri teplote 200°C.

Dobrú chuť!