Rybacie guľôčky s medvedím cesnakom
Mimoriadne chutné rybie fašírky so zdravým medvedím cesnakom. Podávame so zemiakovou kašou.
recept,fotorecept,rybie filé - 100% mäsa,cesnak medvedí,Hlavné jedlá z rýb,Vegetariánske recepty,Bezlaktózové
Hlavné jedlá z rýb
Ingrediencie
Ingrediencie
cesnak medvedí | 60 | gramov | |
cibuľa červená | 60 | gramov | |
korenie čierne mleté | ½ | čajovej lyžičky | |
rybie filé - 100% mäsa | 600 | gramov | |
soľ | 1 | čajová lyžička | |
strúhanka | 40 | gramov | |
vajce slepačie | 2 | kusy |
Recept
2.
...a pokrájame na drobné kúsky.
3.
Mäso vkladáme do misy tak, že ho jemne medzi prstami drvíme a kontrolujeme prípadné kostičky, ktoré by sa mohli vo filé nachádzať (zvlášť je to potrebné, ak budeme jedlo podávať malým deťom).
4.
cibuľa červená 60 gramov • soľ 1 čajová lyžička • korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky
Pridáme ošúpanú, nadrobno nakrájanú cibuľu, soľ a korenie.
8.
Zo zmesi tvoríme guľôčky a ukladáme ich na plech vyložený papierom na pečenie.
9.
Pečieme 25 min. pri teplote 200°C.
Dobrú chuť!