Rolky z pivového cesta
Vynikajúce cesto na vynikajúce rolky. Plniť ich môžete podľa chuti alebo sa nechajte inšpirovať nami odskúšanými plnkami v recepte.
recept,fotorecept,pivo svetlé,syr Camembert,Slané chuťovky
Slané chuťovky
Kategórie
Slané chuťovky ›
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 50 | gramov | |
horčica plnotučná | 10 | čajových lyžičiek | |
maslo | 130 | gramov | |
múka hladká | 300 | gramov | |
múka hladká | - | ||
paradajky sušené | 6 | ||
pivo svetlé | 120 | mililitrov | |
soľ | ¼ | čajovej lyžičky | |
syr Camembert | 200 | gramov | |
vajce slepačie | 1 | kus | |
vajce slepačie | - | ||
šunka bravčová dusená | 150 | gramov |
Recept
2.
vajce slepačie 1 kus • soľ ¼ čajovej lyžičky • pivo svetlé 120 mililitrov
Pridáme vajíčko, soľ a prilejeme pivo. Vypracujeme cesto ktoré položíme na tanier posypaný múkou a prikryjeme ho nahriatym hrncom. Necháme 30 minút odpočívať.
4.
horčica plnotučná 10 čajových lyžičiek • cibuľa 50 gramov
Potrieme ich horčicou a posypeme nakrájanou cibuľou.
7.
Vytvoríme roládky a poukladáme ich na plech vyložený papierom na pečenie. Potrieme rozšľahaným vajíčkom a dáme piecť do rozohriatej rúry na 20-25 minút.
Dobrú chuť!