Restovaná králičia pečeň
Skutočná delikatesa. Podávame s čerstvým chlebíkom, solíme podľa chuti až pri servírovaní.
recept,fotorecept,cibuľa,králičia pečeň,Zajačie a králičie mäso,Bezlepkové,Bezlaktózové
Zajačie a králičie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 150 | gramov | |
korenie majorán sušený | ½ | čajovej lyžičky | |
korenie čierne mleté | ¼ | čajovej lyžičky | |
králičia pečeň | 200 | gramov | |
kôpor | ¼ | čajovej lyžičky | |
olej slnečnicový | 3 | polievkové lyžice | |
tymián | ¼ | čajovej lyžičky |
Recept
1.
olej slnečnicový 3 polievkové lyžice • cibuľa 150 gramov
Cibuľu očistíme a pokrájame. Na panvici zohrejeme olej, pridáme cibuľu a do sklovita ju opečieme.
2.
králičia pečeň 200 gramov • korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky • korenie majorán sušený ½ čajovej lyžičky • kôpor ¼ čajovej lyžičky • tymián ¼ čajovej lyžičky
Pečeň umyjeme, nakrájame na menšie kúsky a pridáme ju k cibuli. Premiešame, posypeme korením, majoránkou, sušeným kôprom a tymiánom. Za častého miešania restujeme niekoľko minút.
Dobrú chuť!