Plnená bageta s bryndzou
Chutné párty bagetové kolieska.
recept,fotorecept,bageta celozrnná,bryndza,Slané chuťovky
Slané chuťovky
Kategórie
Slané chuťovky ›
Ingrediencie
Ingrediencie
bageta celozrnná | 140 | gramov | |
bryndza | 200 | gramov | |
cibuľa | 20 | gramov | |
korenie rasca mletá | ¼ | čajovej lyžičky | |
maslo | 40 | gramov | |
paprika kápia sterilizovaná | 50 | gramov |
Recept
2. Plnka do jednej asi 16 cm časti bagety
cibuľa 20 gramov • maslo 40 gramov • korenie rasca mletá ¼ čajovej lyžičky
Cibuľu ošúpeme a nadrobno nakrájame. Pridáme k nej zmäknuté maslo a rascu. Vymiešame.
5.
Bagetu naplníme a zabalíme do alobalu. Uložíme na 24 hodín do chladničky.
6.
Pred podávaním nakrájame na asi 8-10mm kolieska.
Dobrú chuť!