Pečený bôčik
Na pečenie je najvhodnejší chudší, dobre prerastený bôčik. Podávame s knedľou pokvapkanou výpekom a dusenou bielou kapustou.
recept,fotorecept,bravčový bôčik,cesnak,Bravčové mäso,Bezlaktózové,Bezlepkové
Bravčové mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčový bôčik | 1200 | gramov | |
cesnak | 6 | strúčikov | |
paprika červená mletá | 2 | čajové lyžičky | |
soľ | 2 | čajové lyžičky | |
voda | 400 | mililitrov |
Recept
2.
soľ 2 čajové lyžičky • paprika červená mletá 2 čajové lyžičky • cesnak 6 strúčikov • voda 200 mililitrov
Zo všetkých strán ho potrieme soľou a paprikou. Vložíme do pekáča a povrchu potrieme roztlačeným cesnakom. Podlejeme vodou, pekáč uzatvoríme a dáme piecť na 45 minút.
3.
voda 200 mililitrov
Po uvedenom čase prilejeme čiastočne odparenú vodu a ďalších 45 minút zakrytý pečieme.
4.
Upečený bôčik nakrájame na porcie a môžeme podávať.
Dobrú chuť!