Pečeňové halušky do polievky
Overený recept na prípravu polievkových halušiek z kuracími pečienkami a pšeničnou krupicou.
recept,fotorecept,kuracia pečeň,pšeničná krupica (detská dehydrovaná),Závarky do polievok,Bezlaktózové
Závarky do polievok
Ingrediencie
Ingrediencie
kuracia pečeň | 150 | gramov | |
pšeničná krupica (detská dehydrovaná) | 100 | gramov | |
soľ | - | ||
vajce slepačie | 2 | kusy | |
voda | - |
Recept
1.
kuracia pečeň 150 gramov • vajce slepačie 2 kusy
Kuraciu pečienku, alebo bravčovú pečeň odblaníme, umyjeme a pokrájame na jemno.
2.
Pridáme vajcia a vymiešame.
3.
Ak chceme mať halušky bez väčších či menších kúskov pečienky, môžeme pečienky premixovať ponorným mixérom.
4.
pšeničná krupica (detská dehydrovaná) 100 gramov
Vmiešame krupicu. Cesto necháme chvíľu postáť, krupica nabobtná.
6.
Halušky varíme cca 10 minút.
Dobrú chuť!