Pečené rybie filé v trojobale
Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.
recept,fotorecept,rybie filé - 100% mäsa,Hlavné jedlá z rýb,Bezlaktózové
Hlavné jedlá z rýb
Ingrediencie
Ingrediencie
korenie na ryby | 2 | čajové lyžičky | |
múka hladká | 4 | polievkové lyžice | |
olej repkový | 3 | polievkové lyžice | |
rybie filé - 100% mäsa | 400 | gramov | |
soľ | - | ||
strúhanka | 4 | polievkové lyžice | |
vajce slepačie | 1 | kus |
Recept
5.
olej repkový 3 polievkové lyžice
Plech potrieme trochu oleja a poukladáme rybu. Povrchu ju tiež pokvapkáme trochou oleja. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 250°C.
6.
Pečieme 15 minút a rybu otočíme.
7.
Vložíme späť do rúry a dopečieme asi 5 -10 minút do chrumkava.
Dobrú chuť!