Pečené rybie filé v trojobale

Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.
recept,fotorecept,rybie filé - 100% mäsa,Hlavné jedlá z rýb,Bezlaktózové
Hlavné jedlá z rýb
Ingrediencie
Ingrediencie
korenie na ryby | 2 23 | čajové lyžičky kcal | |
múka hladká | 4 209 | polievkové lyžice kcal | |
olej repkový | 3 405 | polievkové lyžice kcal | |
rybie filé - 100% mäsa | 400 340 | gramov kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
strúhanka | 4 224 | polievkové lyžice kcal | |
vajce slepačie | 1 88 | kus kcal |
Recept




5.
olej repkový 3 polievkové lyžice
Plech potrieme trochu oleja a poukladáme rybu. Povrchu ju tiež pokvapkáme trochou oleja. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 250°C.

6.
Pečieme 15 minút a rybu otočíme.

7.
Vložíme späť do rúry a dopečieme asi 5 -10 minút do chrumkava.

Dobrú chuť!