Pangasius na bambusových výhonkoch
Príprava ryby - pangasa v parnom hrnci.
recept,fotorecept,pangasius mrazený,sterilizované bambusové výhonky,zemiaky,fazuľové struky zelené mrazené,Hlavné jedlá z rýb,Parný hrniec,Bezlepkové,Bezlaktózové
Hlavné jedlá z rýb
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 150 | gramov | |
fazuľové struky zelené mrazené | 200 | gramov | |
korenie na ryby | - | ||
pangasius mrazený | 350 | gramov | |
soľ | 0 | ||
sterilizované bambusové výhonky | 200 | gramov | |
zemiaky | 350 | gramov |
Recept
1.
pangasius mrazený 350 gramov • soľ • korenie na ryby • sterilizované bambusové výhonky 200 gramov • cibuľa 150 gramov
Pangasiusa úplne rozmrazíme, opláchneme pod tečúcou vodou, posolíme, okoreníme, vložíme do prvej (spodnej) nádoby parného hrnca, pridáme nakrájané bambusové výhonky, rozobratú cibuľu a rozdelíme na povrch maslo.
2.
zemiaky 350 gramov • fazuľové struky zelené mrazené 200 gramov • soľ
Do druhej parnej nádoby vložíme umyté na polovice nakrájané zemiaky v šupke, posypeme zelenými fazuľovými luskami, osolíme. Paríme cca 35 minút.
Dobrú chuť!