Omáčka z vareného hovädzieho mäsa
Uvarili ste si hovädziu polievku či vývar. Ak vám zostalo neskonzumované varené mäso z nej ponúkame vám naozaj výbornú omáčku z neho. Je vhodná k cestovinám, ale aj k haluškám, zemiakom či s knedľou.
recept,fotorecept,hovädzie predné - varené,tymián,paradajkový pretlak,Hovädzí vývar,Prívarky a omáčky,Bezlaktózové
Prívarky a omáčky
Ingrediencie
Ingrediencie
Hovädzí vývar recept | 100 | mililitrov | |
cesnak | 2 | strúčiky | |
cestoviny - Špagety | 250 | gramov | |
cibuľa červená | 300 | gramov | |
hovädzie predné - varené | 250 | gramov | |
olej slnečnicový | 30 | mililitrov | |
paradajkový pretlak | 350 | mililitrov | |
tymián | ½ | čajovej lyžičky |
Recept
1.
cibuľa červená 300 gramov • olej slnečnicový 30 mililitrov
Cibuľu ošúpeme, nadrobno nakrájame a osmažíme na oleji.
2.
hovädzie predné - varené 250 gramov
Uvarené hovädzie mäso z polievky nakrájame a v kuchynskom robote najemno nasekáme.
4.
paradajkový pretlak 350 mililitrov • Hovädzí vývar recept 100 mililitrov
Prilejeme pretlak, vývar a privedieme do varu.
7.
Na tanier položíme porciu cestovín a pridáme omáčku.
Dobrú chuť!