Nepečený karamelový cheesecake

Rýchlo pripravený zákusok pre všetkých maškrtníkov.
recept,fotorecept,sušienky maslové,tvaroh jemný mäkký,mandle lupienky,Zákusky
Zákusky
Kuchtil
Počet porcií
12
Hmotnosť porcie
120 g
Energia porcie
404 kcal
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka
Kategórie
Zákusky ›Ingrediencie
Ingrediencie
cukor kryštálový | 70 282 | gramov kcal | |
mandle lupienky | 20 125 | gramov kcal | |
maslo | 70 514 | gramov kcal | |
smotana na šľahanie (30-33% tuku) | 330 1027 | mililitrov kcal | |
sušienky maslové | 140 686 | gramov kcal | |
tvaroh jemný mäkký | 500 595 | gramov kcal | |
čokoláda biela | 300 1617 | gramov kcal |
Recept


3.
tvaroh jemný mäkký 500 gramov • smotana na šľahanie (30-33% tuku) 250 mililitrov
Tvaroh vymiešame spolu so smotanou.


5.
Necháme chvíľu vychladnúť a primiešame k tvarohovému krému.

6.
Forma na tortu rozkladacia ø 24 cm
Sušienkové cesto natlačíme na spodok tortovej formy, prikryjeme krémom.


8.
smotana na šľahanie (30-33% tuku) 80 mililitrov
Do karamelu pridáme smotanu. Ak nám vzniknú karamelové hrčky tak tie pomaly varením rozpustíme.



11.
Vrch polejeme karamelovou polevou a posypeme opraženými lupienkami mandlí. Necháme v chlade minimálne 4 hodiny.

Dobrú chuť!