Nátierka z bielej reďkovky

Chuťovo podobná a farebne zaujímavejšia je aj verzia s červenej reďkovky, len je s ňou viac práce pri strúhaní.
recept,fotorecept,reďkovka biela,tvaroh jemný odtučnený 0,5%,Nátierky,Bezlepkové
Nátierky
Ingrediencie
Ingrediencie
maslo | 150 1101 | gramov kcal | |
reďkovka biela | 200 44 | gramov kcal | |
tvaroh jemný odtučnený 0,5% | 150 135 | gramov kcal |
Recept
1.
reďkovka biela 200 gramov
Reďkovku nastúhame nadrobno, osolíme, dobre premiešame a necháme 20 min. postáť, aby sa uvoľnila voda. Precedíme a vytlačíme vodu.

2.
maslo 150 gramov • tvaroh jemný odtučnený 0,5% 150 gramov
Maslo si necháme zmäknúť na izbovú teplotu. Do masla dôkladne vmiešame jemný nízkotučný tvaroh a nastúhanú reďkovku. Osolíme a okoreníme podľa chuti.
Dobrú chuť!