RECEPTY

Nákyp z cestovín rigate s hubami

Nákyp z cestovín rigate s hubami

bi-starbi-starbi-starbi-starbi-star

Cestovinový nákyp s hubami a syrom, zapečený v rúre.

recept,fotorecept,cestoviny - Penne Rigate,šampiňóny,Cestoviny

Cestoviny

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Kategórie

Cestoviny  

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bazalka-
cestoviny - Penne Rigate150gramov
cibuľa80gramov
kapary2polievkové lyžice
korenie biele mleté-
korenie chilli-
olej slnečnicový-
smotana sladká na varenie150mililitrov
soľ-
syr Mozzarella150gramov
syr tvrdý200gramov
vajce slepačie2kusy
zázvor mletý-
šampiňóny400gramov

 

Recept

1. 

cestoviny - Penne Rigate 150 gramov  šampiňóny 400 gramov  cibuľa 80 gramov  soľ  korenie biele mleté  korenie chilli  zázvor mletý  syr tvrdý 200 gramov  syr Mozzarella 150 gramov  kapary 2 polievkové lyžice  vajce slepačie 2 kusy  smotana sladká na varenie 150 mililitrov

V hrnci s vriacou vodou varíme cestoviny takmer do mäkka (15 minút). Huby očistíme, nakrájame ich na plátky, uparíme ich v parnom hrnci, prípadne podusíme na panvici. Cestoviny zmiešame s hubami a nadrobno nakrájanou cibuľkou, osolíme, pridáme biele korenie, štipku chilli korenia a mletého zázvoru. Syry nakrájame na malé kocky a zmiešame s kaparami, vajíčkami a smotanou. Všetko pridáme k cestovinám.

V hrnci s vriacou vodou varíme cestoviny takmer...

2. 

olej slnečnicový

Pripravenú zmes vylejeme do olejom potreného pekáča. Rúru rozohrejeme na 180°C a nákyp pečieme asi 40 minút.

Pripravenú zmes vylejeme do olejom potreného...

3. 

bazalka

Bazalku umyjeme, lístky nakrájame na malé kúsky a hotovú dobrotu nimi posypeme.

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť