Nakladaná reďkovka so sezamom

Jednoduchá ale veľmi efektná kombinácia nakladanej veľkej bielej reďkovky s kvalitným sezamovým olejom a sezamovými semiačkami spestrí vaše jedlo, alebo ponuku chuťoviek na párty.
recept,fotorecept,nakladaná reďkovka - Takuan,olej sezamový,Slané chuťovky,Bezlaktózové,Japonská kuchyňa,Kórejská kuchyňa,Bezlepkové
Slané chuťovky
Japonská kuchyňa
Kategórie
Slané chuťovky › Bezlaktózové › Japonská kuchyňa › Kórejská kuchyňa › Bezlepkové › Ázijská kuchyňa ›Ingrediencie
Ingrediencie
nakladaná reďkovka - Takuan | 60 42 | gramov kcal | |
olej sezamový | 1 133 | polievková lyžica kcal | |
semienka sezamové | ½ 15 | čajovej lyžičky kcal |
Recept
1.
nakladaná reďkovka - Takuan 60 gramov • olej sezamový 1 polievková lyžica • semienka sezamové ½ čajovej lyžičky
Nakladanú reďkovku jednoducho nakájame na plátky hrubé 2 mm. Premiešame s kvalitným sezamovým olejom a sezamovými semienkami.

Dobrú chuť!