Medvedie labky - Raw

Zdravá vianočná maškrtka.
recept,fotorecept,datle,orechy vlašské mleté,Zdravé koláčiky,Surová strava - raw food,Vianočné recepty,,Nepečené,Bezlaktózové,Bezlepkové
Zdravé koláčiky
Kategórie
Zdravé koláčiky › Surová strava - raw food › Vianočné recepty › Nepečené › Bezlaktózové › Bezlepkové › Nepečené koláče › Vianočné zákusky › Vianočné nepečené dezerty ›Ingrediencie
Ingrediencie
datle | 150 423 | gramov kcal | |
kakao - prášok | 0 ?? | kcal | |
kokos strúhaný | 50 347 | gramov kcal | |
kokos strúhaný | 0 ?? | kcal | |
olej kokosový | 50 445 | gramov kcal | |
orechy vlašské mleté | 150 1011 | gramov kcal | |
voda | 100 0 | mililitrov kcal |
Recept
1.
datle 150 gramov • voda 100 mililitrov
Datle odkôstkujeme, zalejeme vodou a necháme hodinu postáť. Vodu scedíme.

2.
olej kokosový 50 gramov • orechy vlašské mleté 150 gramov
Datle rozmixujeme na jemnú kašu, pridáme kokosový olej a orechy, dobre premixujeme.


4.
Formičku na medvedie labky obalíme potravinárskou fóliou. Vtláčame do nej kúsky masy a vyklopíme.

5.
kakao - prášok • kokos strúhaný
Medvedie labky obalíme v kakae, kokose, alebo aj neobalíme :) Necháme v chlade 24 hodín stuhnúť a preschnúť. Skladujeme v chlade.

Dobrú chuť!